es en fr nl

Filtros

VENTA ALQUILER
Aplicar filtros
NOVEDAD
CASA RÚSTICA CON MUCHO ENCANTO Y VISTAS MAR
VENTA CASA en Los Pinos - Politur

CASA RÚSTICA CON MUCHO ENCANTO Y VISTAS MAR

477.000€
NOVEDAD
APARTAMENTO CON FANTÁSTICAS VISTAS PANORÁMICAS
VENTA PISO en Port d´Aro

APARTAMENTO CON FANTÁSTICAS VISTAS PANORÁMICAS

240.000€
NOVEDAD
MAGNÍFICO ÁTICO DÚPLEX EN PORT D’ARO
VENTA PISO en Port d´Aro

MAGNÍFICO ÁTICO DÚPLEX EN PORT D’ARO

295.000€
OPORTUNIDAD: OBRA NUEVA POR ACABAR
VENTA TERRENO en Sant Feliu Guíxols

OPORTUNIDAD: OBRA NUEVA POR ACABAR

340.000€
NOVEDAD
APARTAMENTO IMPECABLE EN LAS PIRÁMIDES
VENTA PISO en Sant Feliu Guíxols

APARTAMENTO IMPECABLE EN LAS PIRÁMIDES

255.000€
NOVEDAD
ÁTICO CON TERRAZA Y BARBACOA EN S AGARO
VENTA PISO en S´Agaró

ÁTICO CON TERRAZA Y BARBACOA EN S AGARO

250.000€
18 de 20
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.