es en fr nl

SERVICIOS INMOBILIARIOS

En Immo Invest Platja d'Aro somos profesionales independientes y también ofrecemos los servicios de construcción, rehabilitación y reforma integral.

Arquitectos, ingenieros, diseñadores interioristas y project managers con muchos años de experiencia conseguimos con esta unión, la fuerza y confianza para alcanzar un grado máximo de calidad, creatividad y adaptación a las necesidades requeridas por el cliente.

VENTA

¿Tienes pensado comprar un inmueble
a la Costa Brava?

Mira la gran variedad de oportunidades
que ofrecemos.
VENTA

ALQUILER ANUAL

Ofrecemos servicios de alquiler
anual de viviendas.

Consulta las disponibilidades de nuestros inmuebles.
ALQUILER ANUAL

ALQUILER DE TEMPORADA

Disponemos de una amplia cartera de viviendas
para alquiler de vacaciones, tú solamente te dedicas a organizar tus días de descanso y nosotros nos encargamos de que no tengas ninguna preocupación.
ALQUILER DE TEMPORADA

CONSTRUCCIÓN CASAS

Realizamos proyectos
integrales de construcción
de viviendas.
CONSTRUCCIÓN CASAS

GESTIÓN DE OBRAS

Servicios de gestión
para todos los trámites y
seguimiento de obras.
GESTIÓN DE OBRAS

HOMESTAGING

Acondicionamiento de viviendas
con servicios de limpieza,
decoración, orden y reparación.
HOMESTAGING

MANTENIMIENTO DE PROPIEDADES

Nos encargamos de realizar
el mantenimiento de viviendas.
MANTENIMIENTO DE PROPIEDADES

PROPERTY MANAGEMENT

Ofrecemos un paquete integral de servicios
post-venta.

Mantenimiento de Piscina y Jardín, Servicios de alquiler, Asistencia Personal, Servicios de Limpieza, Gestiones sobre impuestos y sus pagos, Check in / out de sus relaciones, Control de las servicios públicos...
PROPERTY MANAGEMENT
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.