es en fr nl

GRAN OPORTUNIDAD CASA ADOSADA

Preciosa casa adosada de 2 plantas y solárium, muy cerca de la Bahía de Sant Pol en S´Agaró

La planta baja acoge un salón-comedor a dos niveles con chimenea, una cocina completamente equipada abierta, con rincón de desayuno, y un cuarto de aseo. Desde esta planta se accede a una terraza de unos 30m2 con barbacoa, para comidas y cenas de verano al aire libre.

En la planta superior hay tres habitaciones dobles, una de ellas tipo suite, y otro baño completo. La última planta da acceso a la terraza solárium, desde donde se puede ver el mar.

La casa dispone además de una plaza de parking privada exterior protegida.

Ideal como residencia de veraneo, la casa está rodeada de zonas verdes comunitarias, que incluyen una piscina, a la que se accede directamente desde la terraza privado de la casa.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona S´Agaró
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética E
Superficie: 95m2
Habitaciones: 3 Habitaciones.
Baños: 3
Precio:

260.000€

FACILIDADESAgua


Terraza


Piscina


Muebles


Luz


Calefacción


Chimenea


Jardín


Garaje

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 627
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

260.000€

S´AGARó,

Ref, 627Agua


Terraza


Piscina


Muebles


Luz


Calefacción


Chimenea


Jardín


Garaje
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.