es en fr nl

APARTAMENTO PRECIOSO EN EL PUERTO

Acogedor apartamento en la zona de Port d´Aro con zona comunitaria con gran piscina y jardines, todo muy bien cuidado casi como nuevo.
El apartamento consta de un recibidor que da acceso a una habitación doble, un baño completo y una gran suite con zona de vestidor con armarios empotrados y baño con bañera. La zona de estar consta de un amplio salón comedor y una cocina con lavadero. Desde el comedor se accede a una preciosa terraza de 12 m2 con espacio para sillas y mesa, las vistas zona a la zona comunitaria y al puerto. Plaza de parking ascensor y servicio de portería todo el año.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Port d´Aro
Tipo immueble PISO
Régimen VENTA
Superficie: 80m2
Habitaciones: 2 Habitaciones.
Baños: 2
Precio:

335.000€

FACILIDADESAire acondicionado


Agua


Calefacción


Garaje


Jardín


Luz


Muebles


Piscina


Terraza

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 630
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

335.000€

PLATJA D´ARO, PORT D´ARO

Ref, 630Aire acondicionado


Agua


Calefacción


Garaje


Jardín


Luz


Muebles


Piscina


Terraza
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.