es en fr nl

CASA ESTILO RÚSTICO CON AMPLIO JARDÍN

En la urbanización “Mas Ros”, podemos encontrar esta espectacular vivienda independiente de estilo catalán y rústico. Se encuentra a una distancia mínima de las poblaciones más cercanas, como Platja d’Aro y Calonge. Por lo tanto, es una zona con una fácil accesibilidad.
La casa se caracteriza por su diseño amplio, agradable y rústico, con un nivel excelente de conservación. La reciente reforma y los nuevos acabados, potencian su esencia tradicional y su encanto. La vivienda consta de dos entradas, aspecto ideal para los huéspedes. Sus habitaciones son amplias y con una excelente distribución del espacio. El jardín, con hermosas palmeras y otros tipos de vegetación, cuenta con una piscina y una zona acogedora de relax y barbacoa. Dispone de amplias terrazas en ambos lados de la casa y un gran balcón alrededor de la sala de estar. Las ventanas son de madera, con doble cristal y además la casa dispone de un excelente sistema de calefacción central.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Urbanizaciones
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética G
Superficie: 200m2
Habitaciones: 4 Habitaciones.
Baños: 4
Precio:

350.000€

FACILIDADESAgua


Terraza


Piscina


Muebles


Luz


Jardín


Garaje


Calefacción

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 11116
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

350.000€

PLATJA D´ARO, URBANIZACIONES

Ref, 11116Agua


Terraza


Piscina


Muebles


Luz


Jardín


Garaje


Calefacción
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.