es en fr nl

CASA OPORTUNIDAD ÚNICA

SUPER OPORTUNIDAD ÚNICA CASA de 250 m2 en una gran parcela de 1450m2 con vistas mar.
La casa está totalmente renovada y en la urbanización de Mas Ros de Playa de Aro 10 minutos del mar, el corazón de la Costa Brava.

La distribución es la siguiente: en la planta baja hay 1 habitación suite con baño completo, 1 sala polivalente para almacenaje o gimNasio y una bodega. En la planta superior tenemos 3 habitaciones una de ellas suite, 1 cuarto de baño, un gran salón-comedor, la cocina completamente equipada. 

La casa tiene calefacción, piscina y gran jardín.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Urbanizaciones
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética E
Superficie: 250m2
Parcela: 1450m2
Habitaciones: 4 Habitaciones.
Baños: 3
Precio:

395.000€

FACILIDADESAgua


Terraza


Piscina


Muebles


Aire acondicionado


Luz


Chimenea


Jardín


Garaje


Calefacción

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 368
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

395.000€

PLATJA D´ARO, URBANIZACIONES

Ref, 368Agua


Terraza


Piscina


Muebles


Aire acondicionado


Luz


Chimenea


Jardín


Garaje


Calefacción
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.