es en fr nl

CASA CHALET EN CAN MANEL

Este amplio chalet está situado en el barrio de Can Manel, directamente detrás de la pintoresca localidad de Castell D´Aro. Situado en un mirador, con impresionantes vistas al mar, y sobre el paisaje montañoso de la Costa Brava. Enteramente orientado al sur, con sol todo el día. 
Casa española tradicional con unos característicos típicos de la Masia y uso de materiales como el hierro forjado y piedra natural. Dividido en dos plantas y un garaje – sótano debajo. Piscina privada y una gran terraza en el jardín de bajo mantenimiento.

La casa ofrece tres dormitorios, un despacho, dos baños y un aseo. El acabado y la instalación de la villa son modernos y hechos con muy buen gusto. Las puertas de madera maciza se han conservado en esta reforma integral.
 

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Urbanizaciones
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética E
Superficie: 185m2
Habitaciones: 3 Habitaciones.
Baños: 2
Precio:

475.000€

FACILIDADESAgua


Calefacción


Garaje


Jardín


Chimenea


Luz


Terraza


Piscina


Muebles

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 11431
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

475.000€

PLATJA D´ARO, URBANIZACIONES

Ref, 11431Agua


Calefacción


Garaje


Jardín


Chimenea


Luz


Terraza


Piscina


Muebles
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.