es en fr nl

PRECIOSA CASA CON VISTAS AL MAR

Preciosa casa de 250m2 en la zona de Bateries de Sant Feliou de Guixols. La parcela es de 740 m2 con posibilidad de hacer una piscina de 30m2. 
La casa consta de 2 plantas, en la planta baja se encuentra el garaje, 5 habitaciones, 3 baños y un gran porche de mas de 100m2.
En la planta piso encontramos el acceso a la vivienda con un recibidor, un gran y luminoso salón comedor con chimenea y salida a 2 grandes porches de 26 m2 así como todo el jardín. Entre las habitaciones hay 2 master suite con baño completo. Garaje y trastero.

A 5 minutos de la playa y cerca de los campos de Golf mas prestigiosos de la Costa Brava.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Sant Feliu Guíxols
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética E
Superficie: 250m2
Parcela: 740m2
Habitaciones: 3 Habitaciones.
Baños: 2
Precio:

750.000€

FACILIDADESPiscina


Terraza


Luz


Chimenea


Garaje


Jardín


Agua


Calefacción

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 648
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

750.000€

SANT FELIU GUíXOLS,

Ref, 648Piscina


Terraza


Luz


Chimenea


Garaje


Jardín


Agua


Calefacción
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.