es en fr nl

VILLA MEDITERRÁNEA CON VISTAS AL MAR

Presenta fantásticas vistas que nos permiten disfrutar de la belleza natural de la Costa Brava: mar y montaña! En una parcela de casi 1500 m2 ubicada en la zona residencial de lujo Mas Semí. La villa de 264m2, se encuentra relativamente cerca del pueblo y del mar. Este inmueble se caracteriza por su estilo mediterráneo y por las grandes vistas que nos ofrece de Platja d’Aro, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols y también de zonas interiores, como Santa Cristina d’Aro. Excelente orientación al sol. 
El chalet, reúne todas las zonas habitables en una sola planta, ofreciendo amplitud y espacios diáfanos. En su totalidad, tanto las zonas interiores como exteriores, evocan muy buenas sensaciones. Consta de 4 habitaciones, 1 suite con baño y otras 3 dobles. Cocina office y salón comedor espacioso.
La piscina, se encuentra al mismo nivel de la vivienda, aspecto que consideramos como una gran ventaja de la propiedad. El garaje, está ubicado en la parte inferior de la casa, con capacidad para dos coches. La propiedad, en su totalidad está en excelentes condiciones.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Urbanizaciones
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética G
Superficie: 264m2
Parcela: 1498m2
Habitaciones: 4 Habitaciones.
Baños: 3
Precio:

840.000€

FACILIDADESAgua


Terraza


Piscina


Luz


Jardín


Garaje


Calefacción

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 11315
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

840.000€

PLATJA D´ARO, URBANIZACIONES

Ref, 11315Agua


Terraza


Piscina


Luz


Jardín


Garaje


Calefacción
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.