es en fr nl

APARTAMENTO COMPLETAMENTE RENOVADO EN UBICACIÓN CENTRAL

Este moderno y luminoso apartamento destaca por su estado impecable y por su situación ideal, a pocos pasos de la playa y del centro comercial y de ocio de Platja d’Aro.

Tiene 2 habitaciones dobles, una de ellas con gran armario empotrado, un cuarto de baño con cabina de ducha acristalada, un luminoso salón-comedor con grandes puertas correderas a la terraza, y una cocina americana con barra de desayuno. La terraza se extiende por todo el largo del apartamento y ofrece unas bonitas vistas laterales al mar. Aire acondicionado y calefacción por splits.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Centro
Tipo immueble PISO
Régimen VENTA
Superficie: 75m2
Habitaciones: 2 Habitaciones.
Baños: 1
Precio:

240.000€

FACILIDADESAire acondicionado


Agua


Calefacción


Luz


Terraza

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 753
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

240.000€

PLATJA D´ARO, CENTRO

Ref, 753Aire acondicionado


Agua


Calefacción


Luz


Terraza
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.