es en fr nl

FANTÁSTICA CASA CON APARTAMENTO DE INVITADOS INDEPENDIENTE

Casa de dos plantas, completamente reformada, ubicada en la en la urbanización de Treumal-Politur, con vistas al mar.

En la planta principal hay 3 habitaciones dobles grandes, 2 de ellas con terraza, y todas con armarios empotrados, un cuarto de baño, una cocina independiente completamente equipada, y un salón-comedor con chimenea y acceso a una gran terraza de unos 40 m2 con bonitas vistas sobre pinedos hasta el mar.

En la planta inferior se encuentra un apartamento, con entrada independiente, que consta de una habitación doble, un cuarto de baño completo y un precioso salón-comedor con grandes ventanales y salida a un gran porche cubierto y al jardín.

La casa dispone de una piscina rodeada de paneles de teca, y un jardín de fácil mantenimiento. También hay garaje cerrado en planta inferior con puerta automática.

Calefacción central de gasoil y cristales dobles en toda la casa.

¡Una oportunidad magnífica!

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Platja d´Aro
Población Los Pinos - Politur
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Clasificación energética G
Superficie: 224m2
Parcela: 608m2
Habitaciones: 4 Habitaciones.
Baños: 2
Precio:

530.000€

FACILIDADESAgua


Calefacción


Garaje


Jardín


Chimenea


Luz


Piscina


Terraza

Clasificación energética

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 758
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

530.000€

PLATJA D´ARO, LOS PINOS - POLITUR

Ref, 758Agua


Calefacción


Garaje


Jardín


Chimenea


Luz


Piscina


Terraza
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.