es en fr nl

CHALET DE RECIENTE CONSTRUCCIÓN EN SANT MIQUEL D’ARO

Situado en la tranquila urbanización de Sant Miquel d’Aro, en plena naturaleza y con buenas conexiones para llegar en 10-15 minutos a las playas y los centros urbanos de Calonge, Platja d’Aro y S’Agaró, y muy cerca de dos importantes campos de golf: Mas Nou y Golf Costa Brava.

La casa, de una sola planta, dispone de piscina privada, a unos escalones debajo de la terraza principal. La distribución interior está muy lograda, separando las zonas de estar y de noche. Hay 2 habitaciones, 1 de ellas tipo suite, y 2 cuartos de baño completos. El salón-comedor tiene mucha luz a través de grandes ventanales en un lado, y puertas correderas a la terraza en otro, igual que la espaciosa cocina, completamente equipada. Hay un sistema de aire acondicionado para toda la casa.

A 5 minutos andando desde la casa se encuentra una gran zona comunitaria con pista de tenis, gran piscina con zona ajardinada y un restaurante español.

Nota: Las imágenes son tanto de la propiedad como del espacio común.

IMPRIMIR FICHA

Características

Zona Sant Cristina d´Aro
Tipo immueble CASA
Régimen VENTA
Superficie: 135m2
Parcela: 512m2
Habitaciones: 2 Habitaciones.
Baños: 2
Precio:

298.000€

FACILIDADESAgua


Garaje


Jardín


Luz


Aire acondicionado


Piscina


Terraza

PEDIR INFORMACIÓN DE ESTE INMUEBLE

Referencia 11287
Nombre: E-mail
Apellidos Teléfono
Comentario
Enviar

298.000€

SANT CRISTINA D´ARO,

Ref, 11287Agua


Garaje


Jardín


Luz


Aire acondicionado


Piscina


Terraza
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.