es en fr nl

Filtros

CASA PISO PARKING TERRENO

Sant Feliu Guíxols(17)

S´Agaró(43)

Castell d´Aro(2)

Sant Antoni Calonge & Calonge(13)

Sant Cristina d´Aro(11)

Platja d´Aro(66)

NOVEDAD
FANTASTICA CASA ADOSADA CON JARDÍN PRIVADO
VENTA CASA en S´Agaró

FANTASTICA CASA ADOSADA CON JARDÍN PRIVADO

599.000€
NOVEDAD
VILLA CON MUCHO CARÁCTER Y VISTAS ESPECTACULARES
VENTA CASA en Sant Antoni Calonge & Calonge

VILLA CON MUCHO CARÁCTER Y VISTAS ESPECTACULARES

795.000€
NOVEDAD
ESPACIOSO APARTAMENTO EN SITUACIÓN IDEAL
VENTA PISO en Sant Feliu Guíxols

ESPACIOSO APARTAMENTO EN SITUACIÓN IDEAL

450.000€
NOVEDAD
PRECIOSO APARTAMENTO ESQUINERO FRENTE A LA MARINA
VENTA PISO en Port d´Aro

PRECIOSO APARTAMENTO ESQUINERO FRENTE A LA MARINA

395.000€
NOVEDAD
ENCANTADOR DÚPLEX COMPLETAMENTE REFORMADO EN PORT D’ARO
VENTA PISO en Port d´Aro

ENCANTADOR DÚPLEX COMPLETAMENTE REFORMADO EN PORT D’ARO

345.000€
NOVEDAD
ENCANTADOR APARTAMENTO CÉNTRICO
VENTA PISO en S´Agaró

ENCANTADOR APARTAMENTO CÉNTRICO

325.000€
19 de 26
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.