es en fr nl

Filtros

CASA PISO PARKING TERRENO

Sant Feliu Guíxols(17)

S´Agaró(43)

Castell d´Aro(2)

Sant Antoni Calonge & Calonge(13)

Sant Cristina d´Aro(11)

Platja d´Aro(66)

NOVEDAD
EXCELENTE OPORTUNIDAD, MUY CERCA DE LA PLAYA
VENTA PISO en S´Agaró

EXCELENTE OPORTUNIDAD, MUY CERCA DE LA PLAYA

215.000€
APARTAMENTO CON FANTÁSTICAS VISTAS AL MAR
VENTA PISO en S´Agaró

APARTAMENTO CON FANTÁSTICAS VISTAS AL MAR

270.000€
OPORTUNIDAD
FANTÁSTICA CASA ADOSADA CON VISTAS AL MAR
VENTA CASA en Sant Feliu Guíxols

FANTÁSTICA CASA ADOSADA CON VISTAS AL MAR

249.000€
NOVEDAD
ELEGANTE CASA ADOSADA CON VISTAS
VENTA CASA en S´Agaró

ELEGANTE CASA ADOSADA CON VISTAS

475.000€
NOVEDAD
APARTAMENTO COMPLETAMENTE RENOVADO EN PRIMERA LÍNEA DE MAR
VENTA PISO en Centro

APARTAMENTO COMPLETAMENTE RENOVADO EN PRIMERA LÍNEA DE MAR

385.000€
NOVEDAD
OPORTUNIDAD FANTÁSTICA: VILLA A ESTRENAR, CON VISTAS AL MAR
VENTA CASA en Urbanizaciones

OPORTUNIDAD FANTÁSTICA: VILLA A ESTRENAR, CON VISTAS AL MAR

550.000€
24 de 26
El lloc web i el domini www.immoinvestplatjadaro.com corresponen a [POSTHUMA S.L.], amb CIF B17767567 i domicili a Avda. Castell Aro, núm. 40, de Platja d’Aro (CP 17250), adreça electrònica info@immoplatjadaro.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona 2008 Folio 49 Hoja GI-33274.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a [POSTHUMA S.L.], o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. [POSTHUMA S.L.] presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis [compra y venta y alquiler de inmuebles]. [POSTHUMA S.L.] autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (http://www.immoinvestplatjadaro.com/es. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a [http://www.immoinvestplatjadaro.com/es (framing).

PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de [contacte] d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que [POSTHUMA S.L.] actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això [POSTHUMA S.L.] manifesta que les referències de les [creacions, productes i serveis] que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a [POSTHUMA S.L.] fins a la contractació expressa d’una comanda. [POSTHUMA S.L.] es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. [POSTHUMA S.L.] no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.